Over Tekstijver

Contactinformatie:
Michael van Wijngaarden
M. 06-36153760
info@tekstijver.nl

 

Sinds 2001 ben ik actief als redacteur en copywriter/tekstschrijver in Deventer. Eerst in dienst bij een internationale uitgever en sinds 2006 zelfstandig als freelancer. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van ‘alleen’ tekstschrijver naar redacteur en SEO specialist. Met ingang van november 2017 is daar een nieuwe tak aan toegevoegd: YouTube videomarketing onder de naam Auto in Beeld.

 

De afgelopen jaren heb ik honderden interviews gedaan met bedrijven in verschillende bedrijfstakken, vooral in de retail, handel, automatisering, techniek en autobranche. Om hun verhaal te vertellen als advertorial in vakbladen maar regelmatig ook voor websites, persberichten, brochures en nieuwsbrieven.

 

Heel veel schrijfervaring dus. Deze ervaring zet ik in voor uitgevers van vakbladen én voor het schrijven van SEO webteksten, als onderdeel van verschillende SEO abonnementen. Het doel is altijd om prettig leesbare, concrete teksten te schrijven die niet alleen uw klanten laten zien wat u doet, maar vooral ook Google vertellen waar uw site over gaat met behulp van een aantal specifieke zoektermen. Het kan daarbij gaan om allerlei onderwerpen. Van accu’s en softwarepakketten tot mode, cosmetica, auto-accessoires en parfum.

 

Bent u op zoek naar een compleet pakket aan zoekmachine-optimalisatie? Stuur een e-mail naar info@tekstijver.nl of bel 06-36153760!