Hoger in Google met SEO

SEO voor de automotive

Ik ben al jaren freelance tekstschrijver, onder andere voor ondernemers in de autobranche die met SEO (Search Engine Optimization) beter gevonden willen worden. Dit zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer omzet.

Als SEO copywriter help ik je website meetbaar hogerop in Google met zoektermen die ook echt iets opleveren. Niet alleen door duidelijke categoriepagina’s, landingspagina’s en productteksten te schrijven maar bijvoorbeeld ook door de metatags te optimaliseren.

Waarom moet je je teksten optimaliseren voor Google én voor de lezer? Helaas gaat er nog veel fout als het gaat om schrijven voor het web. Uit onderzoek blijkt echter dat vooral webteksten in gewonemensentaal beter worden gelezen en dat ze hoger scoren in Google. Profiteer nu ook van goede advertentieteksten, landingspagina’s blogartikelen en SEO waarmee je echt hoger in Google komt.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die je bedrijf in de automotive verder helpt? Een content schrijver die met blogs, online artikelen en content marketing helpt aan het bouwen van je website voor een betere vindbaarheid in Google?

Ik ben freelance SEO tekstschrijver voor de mobiliteitsbranche en werk graag samen met merkdealers, autobedrijven, schadebedrijven, toeleveranciers, veilinghuizen, leasemaatschappijen en iedereen die actief is in de automotive retail.