Nieuw adres in Deventer voor zoekmachine optimalisatie

Sinds januari 2012 bied ik mijn diensten als tekstschrijver ook aan voor bedrijven in Deventer om met zoekmachine-optimalisatie hoog in Google te komen.

Van tekstschrijven naar SEO-specialist?
Yep. Het geschreven woord is nog altijd de beste en veiligste manier om hoog in Google te komen. Maar er is meer voor nodig. Belangrijk is ook om te weten welke zoektermen het meeste rendement halen (zoekwoordenalayse) en of je met die zoektermen ook op pagina 1 kan komen (concurrentieanalyse). Het complete SEO-pakket omvat verder optimalisatie van bestaande webpagina’s met zoekmachinevriendelijke content en linkbuilding. Van de resultaten ontvang je elke maand een voortgangsrapport want alles is meetbaar.

Mijn werkwijze is rechttoe-rechtaan. Je krijgt van tevoren een offerte met een SEO scan. Hier vind je informatie over de vindbaarheid van je website en welke maatregelen nodig zijn om hoger in Google te komen. In de offerte staat een voorstel voor een aantal zoekwoorden en geef ik wat de inspanning zal zijn om jouw site op pagina 1 te krijgen. Bovendien geldt altijd: eerlijk is eerlijk. Als de concurrentie op een bepaald zoekwoord te groot is en onze inspanning niet opweegt tegen de winst dan hoor je dat meteen. In dat geval kunnen we besluiten om andere zoekwoorden te gebruiken met minder concurrentie maar toch voldoende zoekverkeer om hoog in Google te komen.

Heb je nog helemaal geen website? Of wil je een bestaande website aanpassen zodat je in Deventer of zelfs landelijk gevonden wordt? Dat is een prima moment om je zoekmachine optimalisatie meteen vanaf de grond op te bouwen. Om te beginnen laten we dan een goede website voor je maken of we laten de bestaande site aanpassen. Het webdesign en de bouw besteden we uit aan professionals waar we veel mee samenwerken en die kijk hebben op SEO. Samen staan we garant voor het beste resultaat!

Wat doen we niet
Omdat niemand controle heeft over de zoekmethodiek van Google is er geen geen harde garantie voor resultaat. Je zult dus niet horen dat we je op de eerste plek krijgen. Maar vrees niet: in de praktijk scoren onze klanten met de gekozen zoekwoorden altijd een top-10 positie. En dat is op pagina 1. Ook doen we geen no cure no pay. Zoekmachine optimalisatie kost namelijk gewoon geld, net als adverteren. Maar in plaats van je gehele marketingbudget te spenderen aan Google AdWords geef je een deel uit aan SEO. Het voordeel: een hoge positie in de organische zoekresultaten die ook na afloop van een SEO-campagne met beperkte inspanningen behouden blijft.

Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden voor een SEO abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *